Weeknotes: 5 november – 11 november

Hier moet je deze week heen: Pllek, Kate Nash, Bas Kosters in Le Souk, Amsterdam Film week en nog veel meer.

Lees ook

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens ons absoluut zou moeten bezoeken. Zet deze NOTES in je agenda!

Film

KLIK! Amsterdam Animation Festival 2012
Animatiefilms zijn hot. Op het Amsterdam Animation Festival zie je het beste van het beste.

Amsterdam Film Week
Deze week geniet van je van klassiekers en arthouse hits in verschillende bioscopen in de stad. Tip van de redactie: Melancholia, The Iron Lady en Alles is familie.

Shop
Bas Kosters bij Le Souk
Bij Haarsalon Le Souk heeft de Nederlandse designer Bas Kosters zijn eigen shop-in-shop. Of beter nog: shop-in-barbershop. Niets is hier seizoensgebonden, dus scoor all time favorites.

Kunst & Cultuur
Modebelofte 2012
Vergaap je tijdens de expositie Modebelofte 2012 aan de creaties van al het verse modetalent in Nederland. En wees de eerste om nieuwe trends te spotten.

Muziek
Kate Nash
Ga naar Bitterzoet in Amsterdam voor de innemende popliedjes van de Britse Kate Nash. Klik hier voor haar nieuwe single: Fri-end. (En dat is geen tikfout.)

Elements
Krijg een sneakpreview van het debuutalbum van de nieuwe jazz-band Elements. De vrolijke composities van deze vijf knappe koppen staan garant voor een zeer fijne muzikale avond.

Party 
Pllek: Het Dak Erop
Pllek viert ter ere van het nieuwe dak een fijn feestje, met singer-songwriters, poëzie, dj’s en zelfs yoga en tai-chi. Be there!

Laatste nieuws

Zie ook