Dream Amsterdam: Girl You’ll Be A Woman Soon

Over ons vrouwen is veel gezegd, maar uitgepraat zijn we nog lang niet. Opening Paradiso Een avond vol film, video, muziek, live performance en poëzi

Lees ook

Over ons vrouwen is veel gezegd, maar uitgepraat zijn we nog lang niet. Dream Amsterdam doet met een grootse cultuurmanifestatie een duit in het zakje, waarbij vrouwen de inspiratiebron vormen voor lezingen, films en tentoonstellingen door de hele stad. Hier de hoogtepunten.

Opening Paradiso
Een avond vol film, video, muziek, live performance en poëzie: sounds like a plan. De hele avond vieren we het vrouw zijn. Joan As Police Woman sluit de avond met een geweldig concert van 90 minuten. Tickets bestel je hier.

EYE Filmmuseum
Vier gastcuratoren waaronder Dana Linssen (filmrecensent NRC Handelsblad) geven aan de hand van een lezing, interview en een film hun persoonlijke kijk op de vrouw.

Symposium in Stadsschouwburg
Smart and amazing! In de Stadssschouwburg worden lezingen en presentaties van internationaal gerenommeerde key-note speakers als Hedy d’Ancona worden afgewisseld met interviews, discussies, live performances en film- en videofragmenten.

Meer info op dreamamsterdam.nl

Laatste nieuws

Zie ook