Shop- en expotip: La Vallee Village in Parijs

Dit is een heerlijk anti-herfstdepressie tripje. De expositie Travel in Style Vroeger was reizen nog niet vanzelfsprekend, laat staan dat dames met e

Lees ook

Dit is een heerlijk anti-herfstdepressie tripje. Haast je naar Parijs, naar de expositie Travel in Style van modefotograaf Norman Parkinson. Vervolgens begeef je je naar La Vallée Village, alwaar je grote kortingen op merken als Armani en Diane von Furstenburg krijgt.   

De expositie Travel in Style
Vroeger was reizen nog niet vanzelfsprekend, laat staan dat dames met een backpack op pad gingen. Maar hoe zagen vrouwen er dan eigenlijk uit, als ze dan toch op reis gingen? De tentoonstelling Travel in Style laat 23 iconische modefoto’s zien van Norman Parkinson van vrouwen in reistenue en reissituaties. Parkinson is de grondlegger van de morderne modefotografie. Tijdens zijn carrière van 60 jaar werkte hij voor Vogue en Harper’s Bazaar. Ook was hij de officiële fotograaf van de Koninklijke familie van Engeland.

Het shoppen
La Vallée Village is één van de Chic Outlet Shopping Villages van Value Retail. Het ligt op amper 35 minuten van het centrum van Parijs en biedt meer dan 90 outlet boetieks. Merken die wij hier zeker willen scoren: Diane von Furstenberg, Jimmy Choo, Armani en Paul Smith. Uiteraard met extreme kortingen.
Norman Parkinson ‘Travel in Style’
Datum: 5 september 2012 tot 6 januari 2013
Locatie:  Espace La Vallée, La Vallee Village, Parijs
www.lavalleevillage.com

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook