Rock Your Curves

Rock your curves! de leukste blogs voor je uitgezocht. The Curvy Blogger hult zich graag in unieke en vintage exemplaren.
  • Fashion
  • Redactie Marie Claire
Rock Your Curves

Rock your curves! Dat doen deze vrouwen. Naast de tips&ticks in het oktobernummer van Marie Claire, delen we ook graag wat er allemaal op web te vinden is. We hebbende leukste blogs voor je uitgezocht.

www.nadiaaboulhosn.comNadia is de koningin van de curvy fashion. Ze is edgy en krachtig. Deze blogger weet precies wat haar sterke punten zijn en hoe ze deze moet accentueren. Wij zien een echtepowervrouw. Geef ons haar kledingkast. Please.

thecurvyblogger.comThe Curvy Blogger hult zich graag in unieke en vintage exemplaren. Ze gaat moeiteloos van supervrouwelijk, naar 80’s tomboy. We houden wel van die afwisseling en die confidence. You go girl!

www.styleitonline.comDeze dame weet hoe het moet. Naast haar goede looks, is ze ook nog eens de meesteres van de statement sieraden. Daar kunnen we nog veel van leren. Opvallend: ze schuwt de horizontale streep niet.

Een statement maken met je ketting? Klik hier voor de mooiste exemplaren!

girlwithcurves.tumblr.comEen rolmodel voor meisjes met curves! De Girl With Curves Blogger is op en top vrouwelijk en heeft een neusje voor trends. Naast prachtige outfits, is haar blog ook nog eens gevuld met mooi beeld. Die heeft vast en zeker een goede fotograaf aan de haak geslagen.

www.franticdreams.comDe beautiful Franceta Johnson plaatst naast prachtige fashion foto’s ook nog eens filmpjes over o.a. confidence. Want van dat laatste heeft deze dame genoeg, en wij willennatuurlijk wel weten hoe je dat krijgt.

Voor meer briljante tips&tricks how to rock your curves haal je het oktobernummer van Marie Claire in huis!