Weeknotes: 01 oktober – 08 oktober

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens

Lees ook

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens ons absoluut zou moeten bezoeken. Met deze week een film & poëzie middag in Canvas, pop-up restaurant Edel en een expositie om van te Watertanden.

Cultuur
Upload Cinema (3okt)
We kunnen er geen genoeg van krijgen: filmpjes van het web. Grappige, bizarre, leuke en dottige video’s gemaakt door individuen. Daarom organiseert filmhuis Rialto een filmavond met filmpjes van het web. Vermakelijk!
Duizend & één avonden (7okt)
De perfecte zondagmiddag invulling. Canvas7 organiseert een film& poëzie middag waar zes gevestigde en upcoming dichters hun werk voordragen.

 

Exposities
Fabulous Fifties
Fabulous waren ze zeker. De jaren vijftig inspireert ons nog steeds en daarom een tentoonstelling om deze te laten herleven.
Watertanden
Ga voor een spannende en verassende eetervaring tijdens de expositie Watertanden. Verwacht eethindernissen waarin je eten proeft en met eten experimenteer

Hotspots
Pop-up restaurarant Edel in Het Sieraad
Restaurant Edel gaat in de verbouwing. Goed excuus op een coole pop-up versie te starten en wel in de binnentuin van Het Sieraad.
Locatie: Het Sieraad, Amsterdam Datum: 2 t/m 17 oktober

KOKO Coffee & Design
Gloedjenieuw is deze koffiebar. En het is niet zomaar een tent voor een goed kop koffie. Je kunt er tegelijkertijd shoppen want KOKO verkoopt ook vintage, fashion en kunst van upcoming talent. Top.

Laatste nieuws

Zie ook