Hotspots Parijs

Paris, Paris. Hotel Amour De kamers van Hotel Amour zijn heuse boudoirs, zo mooi. Locatie: 8 rue de Navarin Cafe de Flore De fashion incrowd drinkt

Paris, Paris. Wie is niet verliefd op Parijs? Ons modeteam zijn as we speak in Parijs voor Paris Fashion Week. Waar te eten, te borrelen en to go? Wij zetten onze hotspots op een rij!

 

Hotel Amour
De kamers van Hotel Amour zijn heuse boudoirs, zo mooi. Om verliefd op te worden.
Locatie: 8 rue de Navarin

Cafe de Flore
De fashion incrowd drinkt haar vin rouge bij Cafe de Flore. Dat willen we natuurlijk ook!
Locatie: 172 Boulevard Saint- Germain

Rue Oberkampf
Deze hippe straat zit tjokvol met hotspots en is the place to be onder jonge, hippe Parijzenaren. Het ligt middenin een nieuw en upcoming arrondissement van Parijs.

Merci
Een conceptstore, een cafe, een restaurant, een tuin: wat is het niet eigenlijk? Deze hotspot mag niet ontbreken op je to-do lijst.
Locatie: 111 Boulevard Beaumarchais

Bread en Roses
Lunchen doe je bij Bread en Roses met verser dan vers brood, zoetigheid en salades. Met een dottig, zeer Parijzig terrasje aan de straatkant. Net als in de film.
Locatie: 7 rue de Fleurus

Grazie
In een zwart, rauw en industrieel interieur geniet je van goede pizza’s en lekkere cocktails. Hier vertoef je tot in de late uurtjes.
Locatie: 91 boulevard Beaumarchais

Fish la Boissonnerie
Lekkere vis eten doe je bij deze tent, gerund door een leuke Australiër. Dit laatste feit valt je echter pas op als hij zijn mond opentrekt, want verder heeft deze toko zich goed genesteld in de Franse hoofdstad.
Locatie: 69 Rue de Seine

Outlet shop Cacharel en Sonia Rykiel
Briljante items scoren voor zeer zachte prijsjes. Stap uit bij metro halte Alesia en sla je slag.
Locatie: Rue d’Alesia

Last but not least: de tentoonstelling Chloé – Attitudes in het Palais de Tokyo

Laatste nieuws