Blog: MC’s modeteam in Milaan

MC’s fashiondirector Simone, fashioneditor Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows.

Lees ook

MC’s fashiondirector Simone, fashioneditor Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows. Vandaag blogt Simone weer over Milaan!

Tijd voor een recap van mijn laatste dagen Fashion Week in Milaan. Want ik heb nog veel en veel meer mooie, inspirerende en hebberigmakende dingen gezien.

In de showroom bekijk ik de Prada-collectie nog eens van dichtbij. Tijdens de show vond ik het al fantastisch, maar nu ik echt aan de stukken kan voeln vind ik ze nog mooier. Zeer veel patchwork. Love it.

Door naar Paula Cademartori voor de presentatie van haar ge-wel-di-ge tassenlijn. Uniek qua kleur en belijning, en wat een leuke, inspirerende vrouw. Daarna naar Jimmy Choo: always a pleasure. De nieuwe collectie is helemaal urban hippie, met veel kleur en kwastjes. Tussendoor ren ik even naar Grand Cafe & Tre Marie voor een latte
macciato – want die heb je nodig tijdens zo’n drukke week.

Tijd voor een show, en wel die van Frankie Morello. Buiten spot ik waanzinnig veel coole types. De show is een heerlijke ode aan felle kleuren en pailletten en er is een heuse broekrok van zacht leer. Ook in de collectie: metallic schoenen. Daarna lunchen met May-Britt en de pr-dame van Tod’s in de secret garden van Bacaro del Sambuco. Het smaakt
– hoe kan het ook anders – allemaal zo goed.

Ik drop nog even langs bij Max Mara en ga voor een ree-see naar het hoofdkantoor van Ralph Lauren. Het kantoor is very Ralph Lauren chic, met veel ruitjes, authentieke elementen en kroonluchters. En elke collectie heeft een eigen kamer: één voor de accessoires, voor ready to wear, black label en één voor de nieuwe denim lijn. Het lijkt wel een hotel.

Een highlight van mijn dag: de show van Sportmax. De modellen zijn gehuld in elegante sportswear. May-Britt en ik zijn in één oogopslag fan en gaan de collectie nog een keer bekijken in de Sportmax showroom.

Op naar Parijs Fashion Week. Blijf ons volgen!

Laatste nieuws

Zie ook