Weeknotes: 24 september – 01 oktober

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken, nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volge

Lees ook

Elke week geeft Marie Claire de leukste tips voor tentoonstellingen, films, toneelstukken,
nieuwe winkels, hotspots, concerten en musea die je volgens ons absoluut zou moeten bezoeken. Met deze week een giga sample sale van French Connection, pop-up restaurant van BAK, expositie Het Ambacht en meer.

Kunst&Cultuur
Meesterlijk, Westergasfabriek
Van 27 tot en met 30 september delen designers, mode-ontwerpers en vaklieden hun passie voor design en ambacht op het Westergasfabriekterrein, tijdens Meesterlijk.
Het Ambacht, Textielmuseum
Inspirerend en leerzaam: expositie Het Ambacht in het textielmuseum,
Tilburg. Zie vier prachtige ontwerpen van modeontwerper Jan Taminiau, een film over zijn werkproces en maak kennis met klassieke borduurtechnieken.
Discovery Festival in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
Tijdens het Discovery nachtfestival word je getrakteerd op ludieke experimenten en live acts in de sfeer van nieuwe wetenschap, kunst en muziek. Een voorbeeld: het lieg-je-beter-als-je-tipsy-bent-onderzoek in Nemo.

Film
Nederland Film Festival
Van 26 september t/m 5 oktober kun je avond op avond genieten van de mooiste films van Nederlandse bodem. Het Nederland Film Festival strijkt neer in Utrecht. Aanraders: het romantische drama Het meisje en de dood en de tragische film The Domino Effect. 

Shop
Sample sale French Connection
Op 27 en 28 september zal Vak Zuid omgetoverd worden tot shopping walhalla. French Connection organiseert een gigantische sample sale. Daar moet je bij zijn.
Zes daagse wintersale PINC
Zes dagen lang fijne merken voor een zacht prijsje. Met in het assortiment o.a Anecdote, American Vintage en Aaiko. We like!

Hotspots
BAK pop-up restaurant
Op 28, 29 én 30 September opent BAK, het tofste restaurant van Amsterdam zonder vaste locatie, haar deuren midden in de stad! Dit keer in de kelder van de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat 124. Lekker eten op een speciale pop-up locatie. Doen!

Laatste nieuws

Zie ook