Hotspots: Milaan

Milaan Fashion Week is in volle gang. Maison Moschino Slapen doe je in Maison Moschino. 10CorsoComo Hoe kan het ook anders. Diana Majestic In Neder

Lees ook

Milaan Fashion Week is in volle gang. Tijd om de redactie van Marie Claire te vragen naar hun ultimate favourite adresjes in Milaan. Waar te gaan voor een goede espresso, chique diner of fashionable borrel? Lees, noteer en ga!

Maison Moschino
Slapen doe je in Maison Moschino. Met grappige decoraties, luxueuze kamers en een top locatie. Chef mode Simone logeert tijden Milaan Fashion Week maar al te graag in dit hotel. Klik HIER om foto’s te bekijken die zij maakte tijdens haar logeerpartij.

10CorsoComo
Hoe kan het ook anders. CorsoComo blijft op het lijstje staan van uiterst fijn adres. Design – en fashionboeken, een fotogalerie, een fijn café met leuke tuin: wat wil je nog meer! Tout modewereld vertoeft hier.

Diana Majestic
In Nederland kennen we het  borrelen, lunchen en dineren in de lounge van een hotel nog niet zo goed – maar in Milaan zeker wel. Voor een goede lunch strijk je neer bij het restaurant van Diana Majestic. Smaakvol.

Dolce&Gabbana
Natuurlijk weten we dat we voor de nieuwste Dolce & Gabbana collectie in de boetiek moeten zijn. Maar dat Dolce & Gabbana net zo’n fabuleuze make-up lijn heeft wisten we nog niet. En die kun je ook scoren in de Dolce & Gabbana boetiek. Inslaan!

Antica Focacceria San Francesco
Voor Siciliaanse specialiteiten ga je naar Antica Focacceria San Francesco. Een hele mond vol – dus oefen maar alvast. Sla dit traditionele restaurant meets eetcafé niet over!

Torrefazione Hodeidah
Een goede kop koffie drink je bij Hodeidah. Dit koffietentje met vintage uitstraling verkoopt verse koffiebonen maar je kunt er ook koffie drinken. En dat doe je op z’n Italiaans – aan de bar. Het liefst met een zoetig broodje erbij.

Laatste nieuws

Zie ook