Blog: MC’s Modeteam op pad

MC's chef mode Simone, moderedacteur Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows. Ontbi

Lees ook

MC’s chef mode Simone, moderedacteur Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows. As we speak is Simone in Milaan, vanwaar ze je op de hoogte houdt van de shows, de kleding, de mensen en meer!

Aangekomen in Milaan – na megalang op mijn koffer gewacht te hebben. Heel laat kom ik bij mijn hotel: Maison Moschino. Maar wat een juweeltje, met overal grappige decoratie, zoals lampen in de vorm van jurken.

De uitnodigingen en de salontafel

Op mijn briljante salontafel – een koffiekopje – ligt een flinke stapel uitnodigingen. Dat belooft veel goeds. Als ik mijn koffer uitpak, ontdek ik dat al mijn ‘frontrow-looks’ behoorlijk in de kreuk zitten. Gelukkig is er nog één zwart jurkje in onberispelijke staat: een paar hakken eronder en gaan!

Ontbijtzaal in Maison Moschino/ Mijn outfit voor vandaag

Mijn eerste show is die van MaxMara. Sleutelwoorden zijn vrouwelijk, oversized, kokerrokken, animal prints, kaki’s: helemaal safari anno nu.

Leontien van L’Officiel en ik / Holly Hobby’s bij Blugirl

Daarna is het tijd voor de show van Blugirl. Het gouden snippertjes-decor is prachtig en de modellen zijn een soort moderne Holly Hobby’s, gehuld in fijne jurkjes van subtiele breisels of transparante stoffen met hier en daar weggeëtste dessins. Hun gezichtjes zijn net poppenkopjes. Heel Italiaans, heel mooi.

Gespot bij de show van Armani

Hop, in de taxi voor de volgende show: Armani. (Ik heb nog geen tijd gehad om mijn fiets op te halen.) Het verkeer is hysterisch! Deze show is heel wat anders: clean en simpel met veel naturel tinten. En ik heb mijn musthave voor komend voorjaar al gespot: zilverkleurige sandalen met een punt en een nude achterkant. Verkocht!

Drukte bij de Armani show/ Lunchtime! 

Na de Armani show is het tijd voor lunch. Het Armani team nam mij mee uit eten. Hoe leuk! We schoven aan bij La traditionelle in Via Bergognone. Wat is dat Italiaanse eten toch… verslavend.

Stay tuned!

Laatste nieuws

Zie ook