Modellendagboek: Cato van Ee

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots.

Lees ook

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots. Deze week blogt ze over het fietsen in New York, het drinken van groener dan groen sapjes en modellen feestjes waarjebijhadmoetenzijn.

Ik ben een rasechte Hollandse, dus een fiets kan niet ontbreken in New York. Het is echt fantastisch om door de straten van New York te fietsen. Helaas weten de taxi-chauffeurs nog niet goed hoe ze met een fietser moeten omgaan, dus je kunt elk moment zowat omver gereden worden. Voor mij blijft het echter het ideale vervoersmiddel om castings af te gaan. Hup, de zware portfolio in mijn mandje, en gaan!

De laatste tijd ben ik erg veel aan het reizen, dus moet ik extra goed voor mezelf zorgen. Dat doe ik onder andere met groene sapjes. Bij Pier 59 studios in New York snappen ze dat en hebben ze in de studio een juicebar geopend. Laatst heb ik er The Green Juice met spinazie, selderij, komkommer en citroen besteld. Ik geef toe, niet het lekkerste drankje ooit, maar we doen het voor de vitamines en een healthy feeling.

En toen was er ook weer even vrije tijd. Deze keer ging ik dansen met mijn modellencollega’s van Paparazzi: Cicely, Mireille en Doutzen. We showden onze befaamde robot-moves, altijd goed. Zeer geslaagde avond!

 

Laatste nieuws

Zie ook