How to: Highlight

Strategisch geplaatste highlights geven je huid die gewilde natural glow. Een goede highlighter Test een highlighter als eerst op de rug van je hand.

Strategisch geplaatste highlights geven je huid die gewilde natural glow. Zo pak je het aan.

Het geheim van een glowing skin? Highlights, strategisch aangebracht op de uitstekende delen van je gezicht. Een donkere huid? Highlighters met een gouden glans of goudkleurige bronzingpoeder brengt de warmte in je huid naar boven.

Een goede highlighter
Test een highlighter als eerst op de rug van je hand. Blijven er glitters of glimmende deeltjes achter, dan is het product minder geschikt. Een goede highlighter laat een subtiele, zachte glans achter op je huid. De mooiste glow bouw je op in laagjes. Tekens even inkloppen met je vingers om de highlighter te laten versmelten met de huid.

Tips
1. Een goede hydraterende dagcrème is de basis. Dat soort voor een mooie glow
2. Breng de highlighter op uitstekende delen van het gezicht zoals de jukbeenderen. Doe dit subtiel
3.  Een evening upgrade bereik je met een creamy highlights van je jukbeenderen tot aan je slapen
4. Een highlighter is  perfect voor een minimalistische look. Het zorgt voor een instant frisse uitstraling. Alleen nog een peachy blush en een goede mascara toevoegen en you’re ready to go

Fijne highlighters


Givenchy Mr. Bright Touch of Light Pen, €30/Fashion Beauty IllumiFill Line Fulling Luminizer, €48,95/Burberry Fresh Glow, €42/Bobbi Brown Bright Nudes Brightening Finishing Powder, €49/Chanel Eclat Lumiere, €23

Laatste nieuws