Modellendagboek: Cato van Ee

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots.

Lees ook

Cato van Ee is model, woont in New York en vliegt de hele wereld over voor de meest spannende en inspirerende shoots. Ze houdt speciaal voor Marieclaire.nl een (foto)blog bij over haar bruisende leven.

Poeh, het was weer een druk weekje. Ik begon mijn week met een casting. Ik ben over The highline – een oude spoorrails dat is omgetoverd tot een groene wandelroute – naar
mijn casting gelopen. Wat een uitzicht! In New York is het ook nog eens volop zomer dus vandaar een luchtig jurkje van Topshop, sneakers van Isabel Marant en een tas van Vanessa Bruno.

Deze week had ik ook een shoot voor H&M. Super tof. Het team was Zweeds en de
shoot moest een vrolijke, kleurrijke reportage worden. Na de shoot vroeg de fotograaf mij om nog wat vrij werk te schieten. Hij kwam met een gigantische old school camera op de proppen –waarbij de fotograaf nog onder zo’n zwart doek moet kruipen. Het effect schijnt waanzinnig te zijn, maar omdat het niet digitaal is weten we nog niet wat de uitkomst is. Spannend!

Gelukkig had in nog wat vrije tijd over. Mijn vriendinnetje Willemijn kwam me namelijk opzoeken in New York. Ik heb haar elke hoek van New York laten zien. Ik nam haar mee naar mijn favoriete hotspots. Lunchen bij Café Gitane op Mott Street (tip: de advocado-lime sandwich!), de boetiekjes in Soho afstruinen en koffieleuten bij The Bean. Echt verreweg een van de beste koffietentjes in New York. Ja, ik ben verslaafd aan koffie.

Laatste nieuws

Zie ook