Test het Fest: Appelsap

Het leek het drukste festivalweekend ooit: Day At The Park, Buiten Westen, Appelsap en Milkshake vonden allemaal afgelopen weekend plaats. Sfeer: 8.

Lees ook

Het leek het drukste festivalweekend ooit: Day At The Park, Buiten Westen, Appelsap en Milkshake vonden allemaal afgelopen weekend plaats. Het was moeilijk kiezen! Marie Claire ging uiteindelijk op zondag voor Appelsap, het ultieme urban festival. De sleutelwoorden: relaxen, rapacts van de bovenste plank en lekker eten, zoals BBQ chicken en de burgers van Burgermeester.

Sfeer: 8. Heel relaxt, zoals je van een urban festival gewend bent. Geen housende mensen maar mensen die zittend op het grasveld van de muziek genieten.

Organisatie: 8. Appelsap kent vier grote stages, ruim en open. Nergens hoef je te dringen om een glimp van de muzikant op te vangen. De foodcorner was gigantisch. Gelukkig, want van zo’n festival word je hongerig!

Publiek:
7
. Het publiek varieerde in leeftijd, van sweet sixteens tot thirty somethings. Vrouwen kwamen in stoere boots, afgeknipte shorts en t-shirts met opdruk en de mannen met petjes, rugzakken en sneakers.

Voorzieningen:
9
. Er was genoeg te beleven op Appelsap. Met 4 stages, vele barretjes, lekker eten en honderden (zo leek het) optredens hadden wij niets te klagen!

Line-up:
7,5
. Main stream hip-hop werd afgewisseld met alternatieve hip-hop waarbij het publiek flink los ging. Er was veel ruimte voor nieuwe rapacts en bandjes op de kleinere podia.
Leuk, want zo ontdek je nog wat nieuws! Op Main Stage ging het dak er vooral af
toen het tijd was voor de LA hiphoppers Ab-Soul en Schoolboy Q en er was een flinke buzz gaande rondom het optreden van de bel-me-op-mijn-telefoon Hydroboyz.

Briljante extra’s: Zonder twijfel de wafeltent. Daar zijn we beste vrienden mee geworden.

Laatste nieuws

Zie ook