Test het Fest: Bospop

Afgelopen weekend was het tijd voor het Limburgse Bospop festival. Voorzieningen: 9. Line-up: 7,5. Briljante festival extra’s: 10.

Lees ook

Afgelopen weekend was het tijd voor het Limburgse Bospop festival. Dat lijkt voor de gemiddelde Randstedeling wat ver, maar wat blijkt: de reis is meer dan de moeite waard.

Het weer was – zoals we in Nederland maar al te goed kennen – nat en regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het boerse sfeertje maakt het evenement uniek en bovenal ongedwongen gezellig. En dan de line-up, die barstte van de grote namen: Tom Jones, Alanis Morissette en The Cult. Maar het hoogtepunt (vooral voor ons) was toch zeker Gavin DeGraw. Live klink hij nog beter dan op de plaat, als dat al mogelijk is. Het lukte ons bovendien om deze zeer charmante en sexy man backstage de hand te schudden.

Het festivalrapport 


Organisatie: 7. Weinig planken op de grond en dus veel modder. Maar dat er geen rijen bij het toilet stonden maakte dat weer goed.

Publiek: 8. Echt alle leeftijden, smaken en stijlen werden vertegenwoordigd, dat zorgde voor een goede sfeer.

Ilse Nederstigt, 18/Angela Jansen, 32

Voorzieningen: 9. Zoals genoemd geen ellenlange rij voor het toilet, genoeg verschillende eettentjes voor onze hongerige maagjes en toch best belangrijk: op elke hoek een EHBO-post!

Line-up: 7,5. Punklegende Patti Smith rockte ’s middags het podium, maar was duidelijk gericht op een specifiek deel van het aanwezige publiek. Werkelijk iedereen ging los bij The Cult. Maar Gavin was natuurlijk onze lievelingsact.

Briljante festival extra’s: 10. Leuke kraampjes met sieraden en festival T-shirts en een tent waar je een airbrush tattoo kon zetten.

Laatste nieuws

Zie ook