Weekendtip: Dag van de Architectuur 2012

Architectuur en Voedsel: twee totaal verschillende disciplines die elkaar toch steeds meer lijken tegen te komen en te beïnvloeden. Programma In Amst

Lees ook

Architectuur en Voedsel: twee totaal verschillende disciplines die elkaar toch steeds meer lijken tegen te komen en te beïnvloeden. Zo veel dat de Dag van de Architectuur dit jaar Voedsel als thema bombardeerde. Het doel? De connectie tussen de twee disciplines laten zien d.m.v. tentoonstellingen, fietstochten, debatten en films.  

Programma
In Amsterdam kunnen we naar het Amsterdam Food Centre voor eten, drinken, exposities, lezingen en films. Of ga op de koffie bij interieurontwerper Kees Marcelis: hij geeft een rondleiding in zijn huis en serveert designwaardige hapjes.

In Rotterdam hop je op de fiets en rijd je langs de meest inspirerende Urban Farming
projecten, in Alkmaar kun je nieuwe architectuur bewonderen vanuit een bootje, en het Teaching Hotel in Maastricht (gevestigd in een kasteel) opent de deuren zodat je een kijkje kan nemen in het prachtige château en de omringende tuinen. En zo zijn er nog veel meer steden die iets leuks bedacht hebben voor de Dag van de Architectuur.

Dag van de Architectuur 2012
Locaties: Check www.dvda.nl
Datum: 23 en 24 juni

Laatste nieuws

Zie ook