Beautytip: Combineren met Multi-Use

Financiële crisis betekent nog niet dat er op luxe beautyproducten moet worden bezuinigd. Voelt het kopen van een kostbare blush, een bronzer en ee

Lees ook

Financiële crisis betekent nog niet dat er op luxe beautyproducten moet worden bezuinigd. Er is namelijk een portemonneevriendelijke oplossing in de vorm van multi-use items. 

Voelt het kopen van een kostbare blush, een bronzer en een highlighter een béétje onverantwoord? Geen probleem, het grote geheim is dat je een product moet zien bemachtigen dat meerdere functies heeft. Gelukkig zijn cosmeticafabricanten best praktisch ingesteld en zijn er steeds meer multi-use producten op de markt. Het is alleen wel een kwestie van zoeken naar de juiste spullen, daarom vind je hier de fijnste think smart, look amazing beautyitems op een rij.

1. The Multiple van Nars €41,00 een stick die je op je wangen en je lippen kunt smeren.

2. Cha Cha van Benefit €30,00 een potje met een kleur en een glans voor alle plekken op je gezicht die wat glow kunnen gebruiken.

3. Rosebud Salve €10,00 de balm die we kennen in een potje zit tegenwoordig ook in een tube. Perfect voor je lippen, schrale plekken en droge huid.

Laatste nieuws

Zie ook