Chanel Boutique in Saint Tropez

Nous aimons Saint Tropez en met de tijdelijke Ephemeral Boutique van Chanel wordt het nog weer een stuk leuker in de kleine havenplaats aan de Côte d

Lees ook

Nous aimons Saint Tropez en met de tijdelijke Ephemeral Boutique van Chanel wordt het nog weer een stuk leuker in de kleine havenplaats aan de Côte d’Azur. Voor het tweede jaar op rij heeft Chanel het prachtige l’Hôtel La Mistralée omgetoverd tot een prachtige zomerboetiek. Aan de foto’s te zien is de boetiek Chanel ten voeten uit. Tres chique!

Het prachtige herenhuis waarin de boetiek is gevestigd, vormt een prachtig decor voor het tentoonstellen van de Paris-Bombay en Spring-Summer collectie van 2012. De aangrenzende privétuinen maken het plaatje compleet en als alle pracht en praal je fataal wordt, dan plof je gewoon even neer aan de rand van het zwembad. Maar dan wel in één van de (uiteraard) chique stoelen.

Speciaal ter ere van de boetiek lanceert Chanel eind juni een exclusieve strandtas met bijbehorende zon-accessoire: een stijlvolle mat die aan de ene kant van stro is en aan de andere kant van badstof. Zucht. Lang leve de luxe!
De boetiek is open tot oktober en ligt op steenworp afstand van de oude haven. Adres: Avenue du Général Leclerc, nummero 1.

Laatste nieuws

Zie ook