Hotspot: Salon Heleen Hulsmann

Zin in een exclusief designerjurkje, een paar prachtige designerschoenen of een mooi luxe jasje, maar wil je ook nog wat geld overhouden voor bijvoorb

Lees ook

Zin in een exclusief designerjurkje, een paar prachtige designerschoenen of een mooi luxe jasje, maar wil je ook nog wat geld overhouden voor bijvoorbeeld een vakantie? Haast je dan naar de exclusieve salon van Heleen Hulsmann, waar je prachtige 2nd hand designerkleding vindt.

Salon Heleen Hulsmann

Salon Heleen Hulsmann is gevestigd in Amsterdam-Zuid en gevuld met unieke 2nd hand items van o.a. Prada, Lanvin, Gucci en Marni. Denk aan showstoppers van (avond)jurken, blitse jasjes, sjieke broeken en luxe tops. Ook vind je er mooi geprijsde designerschoenen en andere designeraccessoires.

Let op! In de salon hangen unieke enkele stukken en dat betekent dat je een beetje geluk moet hebben met de maat. Bovendien is het goed je te beseffen dat tweedehands designerkleding nog steeds hoger geprijsd is dan ‘gewone’ tweedehands kleding. Maar dan heb je ook wat! Als in: een schitterend everlasting piece.

OPENINGSTIJDEN & INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
De salon van Heleen is niet altijd ‘open’. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een overzichtje van de laatste aanwinsten en de shopdagen. [email protected]

Salon Heleen Hulsmann, de Lairessestraat 13 b Amsterdam tel: 06-50640994

Laatste nieuws

Zie ook