Hotspot: APARTT

Liefhebbers van Rotterdam opgelet: op 16 mei openen de deuren van de nieuwe stijlvolle horecagelegenheid APARTT. Pand In het eeuwenoude pand zat vo

Lees ook

Liefhebbers van Rotterdam opgelet: op 16 mei openen de deuren van de nieuwe stijlvolle horecagelegenheid APARTT. Door de ligging in de Oude Haven waan je je zowel in het Rotterdam van voor de oorlog als in het moderne architectonische Rotterdam. Net als de locatie zelf, is APARTT modern én sfeervol. Perfect voor een gezellige hap en een drank. Bijna open (16 mei). Keep it in mind. 

Pand
In het eeuwenoude pand zat voorheen het voormalige eet- en bierlokaal Cambrinus, maar de ruimte is inmiddels volledig getransformeerd. Wie ooit een stap over de drempel zette, zal hooguit de niveauverschillen van het pand nog herkennen. De zeeën van ruimte zijn ingericht door de experts van Kitch & Kunst. De bruine studentenkroeg toverden zij om tot een waar loungepardijs: licht en supersfeervol.

Eten
Het eten is eenvoudig maar sehr smaakvol en altijd gemaakt van verse producten. Borrel, lunch en diner: it’s all on the menu. APARTT zou zomaar eens een nieuwe hotspot van Rotterdam kunnen worden. Noteer het in uw agenda: 16 mei opening APARTT.

Laatste nieuws

Zie ook