A.s. zondag 22 april: NeighbourFood Market

Zin in een overload aan etenswaar? Op de markt vind je een enorme willekeur aan eten. Good to know: in samenwerking met de Voedselbank wordt er ook

Lees ook

Zin in een overload aan etenswaar? Zondag vindt alweer de vierde editie van de NeighbourFood Market in de Amsterdamse Westergasfabriek plaats. Op de veredelde markt kun je al het good-food van en rondom Amsterdam komen proeven. Slenter lekker rond en probeer de lekkerste recepten, maar pas op: je zondag vliegt voorbij!

Op de markt vind je een enorme willekeur aan eten. Start met een ‘slow’ koffie en een vers gebakken wafel. Laat je verleiden door de geuren van risotto of soto soep. Proef macarons en oesters. En eindig met een goede wijn. Eten doe je aan lange tafels en als het mooi weer is, dan spreid je buiten gewoon je picknickkleed uit.

Good to know: in samenwerking met de Voedselbank wordt er ook Zuid-Afrikaanse Fair Trade wijn verkocht, gemaakt van Cabernet Sauvignon. Een deel van de opbrengst gaat naar de Voedselbank in Utrecht.

Ps. Voor dit evenement moet je het uitslaapritueel even overslaan. Het begint namelijk om 11.00 uur. Nog meer weten? Check www.neighbourfoodmarket.nl

Laatste nieuws

Zie ook