Opening Woodstone Pizza and Wine in Hoofddorp

Maandag 23 april opent

Lees ook

Maandag 23 april opent Woodstone Pizza and Wine haar deuren in Hoofddorp. We horen je hersens kraken en you’re right. We prezen de heerlijke pizza’s van Woodstone inderdaad al eerder op onze site. Vanaf volgende week wordt het echter nog luxer en kan je kiezen uit twee locaties. Hoofddorp of Haarlem. The choice is up to you.

De hoogstandjes
Bestel de pizza Primavera, met ovengeroosterde aubergine en courgette, uitjes, geitenkaas, puntpaprika (moeten we nog even doorgaan?) artisjok, mozzarella, olijven en zongedroogde tomaten met een pesto-olie. Maar er zijn ook salades, pasta’s, desserts en fantastische kleine zoetigheidjes voor bij de koffie: dolcetti. De wijnen zijn redelijk betaalbaar en behoorlijk goddelijk, en komen eveneens uit Italië. Hoewel er ook Spaanse, Chileense en Franse vino op de kaart staat.

On a diet?
Geen probleem, want bij Woodstone bakken ze ook pizza’s met 30 % minder calorieën dan normaal: de Bilancia Pizza’s. En nee, die zijn niet meteen karig. Sterker, ze zijn prachtig belegen met gamba’s, cajunkruiden, champignons en citroendressing. Kortom, er is werkelijk niets wat je nog tegenhoudt om een avondje naar deze fijne spot toe te gaan.

www.woodstonepizza.nl


Laatste nieuws

Zie ook