Doutzen Kroes en staatssecretaris Ben Knapen

Oeh la-la. Uit het overhandigde onderzoek (uitgevoerd door KIT in opdracht van dance4life) bleek dat hoe meer seksuele voorlichting en vaardigheden j

Lees ook

Oeh la-la. Uberbeauty Doutzen Kroes sprak maandag met staatssecretaris Ben Knapen over.. seks! Dat klinkt vreemder dan dat het daadwerkelijk was. Doutzen overhandigde Knapen een onderzoek naar de impact van innovatieve seksuele voorlichting. Zij deed dit in het teken van de nieuwe dance4life campagne MIJN verhaal.

Uit het overhandigde onderzoek (uitgevoerd door KIT in opdracht van dance4life) bleek dat hoe meer seksuele voorlichting en vaardigheden jongeren aangeleerd krijgen, hoe zelfverzekerder zij zijn. Naast zelfvertrouwen krijgen de jongeren meer kennis en doen zij tijdens het scholenprogramma van dance4life communicatie- en onderhandelingsvaardigheden op, waardoor zij minder snel in risicovolle situaties komen.

Deze maand staat voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken in het teken van Seksuele en Reproductieve Gezondheid en Rechten. Ben Knapen prees dan ook de werkwijze van dance4life.

Ga voor het complete onderzoek en de nieuwe campagne MIJN verhaal naar de site van dance4life.

Laatste nieuws

Zie ook