Hotspot: New Look Amsterdam

Rotterdam heeft reeds een beest van een New Look-flagshipstore, maar in onze hoofdstad schitterde de Britse ketenwinkel van afwezigheid. Fashion for

Lees ook

Rotterdam heeft reeds een beest van een New Look-flagshipstore, maar in onze hoofdstad schitterde de Britse ketenwinkel van afwezigheid. Tot gisteravond, toen er een New Look-shop in de V&D in Amsterdam-Noord opende.

Fashion forward en lekker geprijsde New Look-items bestelde je voorheen online, en dat internetshoppen kan nog steeds, maar het is ook prettig dat de expansiedrift van de keten niet blijft bij winkels in Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Utrecht alleen.

De Engelse high-street is namelijk fantastisch en ongeëvenaard, en als het modelandschap in Nederland ook maar een beetje gemodelleerd wordt naar dat voorbeeld, dan gaat ons fashionhart sneller kloppen.

De opening van de New Look-shop in Mokum was dan ook feestelijk. Er was een rode loper, er waren bubbels, busladingen bloggers en finger food. En er mocht geshopt worden. Hoera! Wij kozen een supermooie gele clutch bestikt met kraaltjes, armbanden met Azteken-patronen en een heel cute hemdje. Helemaal high fashion, low pricing.

Ook zin in shoppen bij New Look? Ga naar www.newlook.com voor de storefinder of bestel aldaar.

Laatste nieuws

Zie ook