Dinner of Hope: koken voor Orange Babies

Eten, gezelligheid, vriendinnen én een goed doel. Meedoen? Nodig vrienden, familie en kennissen uit en sla die kookboeken alvast open, want een ete

Lees ook

Eten, gezelligheid, vriendinnen én een goed doel. Plan vrijdagavond 11 mei vrij in je agenda, want dan heb jij de mogelijkheid om al deze heerlijkheden te combineren. Orange Babies lanceert namelijk een nieuw initiatief: Dinner of Hope. Heel Nederland wordt opgeroepen om op 11 mei een diner op tafel te zetten en de gasten om een gift te vragen. De opbrengst hiervan gaat naar hiv geïnfecteerde zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika. Marie Claire kan dit mooie initiatief alleen maar aanmoedigen. Dus geef je op en cook for Orange Babies.

Meedoen? Meld je dan aan via de website dinnerofhope.nl. De organisatie stuurt je na je aanmelding een gratis Dinner of Hope-pakket toe om de kok in jou op weg te helpen. Dit pakket bestaat onder andere uit een donatiebox, informatie over de actie en een kleinigheidje voor op tafel.

Nodig vrienden, familie en kennissen uit en sla die kookboeken alvast open, want een etentje voor het goede doel, dat kan slechter!  

Ps. Iedereen die meedoet aan Dinner of Hope, maakt kans op een kookreis naar Afrika. Tijdens deze reis worden de projecten van Orange Babies bezocht en zal er samen met ambassadeur Herman den Blijker voor de kinderen van de projecten worden gekookt.

Laatste nieuws

Zie ook