Ontwerp je eigen slipper

Slippers zijn onmisbaar tijdens dit mooie voorjaar. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van basisvormen en materialen om de slippers helemaal

Lees ook

Slippers zijn onmisbaar tijdens dit mooie voorjaar. Heb jij de perfecte flip-flop al, of loop je rond met een ontwerp in je hoofd dat nergens te koop is? Problem solved: op de webiste Shoes of Prey ontwerp jij namelijk je eigen slipper! Geen lange zoektochten meer naar het perfecte zomerschoeisel, maar binnen een paar klikken jouw eigen droomslipper.

Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van basisvormen en materialen om de slippers helemaal volgens jouw smaak te ontwerpen. Lak leer, zacht leer, suede, glitters, slangenleer, zijde of vishuid. Je kan het zo gek niet bedenken of het materiaal is er.

De maten lopen van 31 t/m 49 en ook als je ‘gezegend’ bent met ongelijke voeten hoef je niet te treuren. Het is namelijk ook mogelijk om een bestelling te plaatsen wanneer je ene voet groter is dan de andere.

Al in het bezit van de perfecte slipper? Neem toch even een kijkje op de site. Je kan er namelijk ook je eigen schoenen ontwerpen.

Laatste nieuws

Zie ook