'Opgeruimd humeur’ door opgeruimde kledingkast

De lente maakt nog altijd de opruimkriebels bij ons los. De vrijbrief om te shoppen is niet de enige reden waarom vrouwen blij worden van een goede

'Opgeruimd humeur’ door opgeruimde kledingkast

De lente maakt nog altijd de opruimkriebels bij ons los. 82% van de vrouwen ziet het voorjaar als dé aanleiding om haar kledingkast op te ruimen. Want: een opgeruimde kast betekent meer plek voor je nieuwe lentegarderobe. Shoppen!  

De vrijbrief om te shoppen is niet de enige reden waarom vrouwen blij worden van een goede opruimbeurt. Uit onderzoek gehouden door Styletoday.nl, blijkt dat 32% van de ondervraagde vrouwen een ‘opgeruimd humeur’ krijgt van een opgeruimde kledingkast. 28% krijgt zin om te shoppen en 17% wordt vooral blij van weer teruggevonden kleding.

Herkenbaar: veel vrouwen zijn huiverig om kleren die ze niet of nauwelijks dragen weg te gooien. 32% is bang daar spijt van te krijgen, 8% is te gehecht aan haar kledingstukken en 5% hoopt te klein geworden kleding ooit weer te passen.  Als we toch iets weg moeten gooien, dan het liefst sokken en ondergoed.