Weekendje weg: Maison Rika

Toe aan een weekendje weg, maar geen tijd voor een verre bestemming? In ons April issue kregen we al een beetje een idee waar creative director en o

Lees ook

Toe aan een weekendje weg, maar geen tijd voor een verre bestemming? Marie Claire is verliefd geworden op het romantische, originele en comfortabele guesthouse Maison Rika in Amsterdam. Door de centrale liggen op de Herengracht, dring je binnen enkele seconden door tot het rumoer van onze fijne hoofdstad.    

In ons April issue kregen we al een beetje een idee waar creative director en owner Ulrika Lundgren voor staat met haar eigen kledinglabel Rika. Wij zijn hier op de redactie al een tijdje fan van haar winkel in de Oude Spiegelstraat in Amsterdam vol geweldige kleding en tassen.

Haar nieuwe project “MAISON RIKA” heeft diezelfde heerlijke vibe. Een guesthouse tegenover de Rika Boutique, in hartje Amsterdam, met uitzicht over de grachten. De sfeer heeft dan ook een urban feel, heel comfortabel en prachtig ingericht met modern design maar ook vintage pieces.

Je wordt er omringd door kunst van Sang Ming, geurkaarsen, en stapels design en art books.

Maison Rika heeft twee kamers en voor 185 euro per nacht kun je er terecht. Een aanrader voor een weekendje Amsterdam, en vergeet dan ook vooral niet even over te steken en jezelf te verwennen met iets moois uit de nieuwe zomercollectie van Rika.

Laatste nieuws

Zie ook