Modehotspot: VerzamelaarsJaarbeurs

Lees ook

Tweeduizend stands met een keur aan designmeubelen, speelgoed, glas- en aardewerk en vintage kleding. Tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht ga je het allemaal vinden. In bezit van een jaloersmakende Vintage Radar? Dan is dit jouw walhalla! De Jaarbeurs vindt plaats op 14 en 15 april en wij mogen alvast 2×15 kaartjes weggeven!

Modeshow
Tijdens de beurs is er ook een modeshow van wel zeer bijzondere kledingstukken. Twintig modeontwerpers van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht showen originele ontwerpen gemaakt van oude voorwerpen. Denk: een puntenslijperjurk, een pettenpak of een jurk gemaakt van luciferdoosjes. De tweedehands producten waarmee zijn gewerkt werden verzameld door kunstenaar Pet van de Luijtgaarden

Kaartjes kosten 12 euro en kinderen t/m 11 jaar mogen gratis naar binnen. Let op, ook Darth Vader (Star Wars) loopt rond om te signeren.

Voor meer informatie, voorverkoop, korting en filmbeelden ga je naar www.verzamelaarsjaarbeurs.nl. Maar als je slim bent, doe je gewoon aan onze mail en win actie mee!

Laatste nieuws

Zie ook