Boekentip: Closer To You

Kunstenaar Jasper Krabbé bewijst maar weer eens dat vrouwen ongekend fascinerende wezens zijn. Eentonig om steeds maar naar portretten van dezelfde

Kunstenaar Jasper Krabbé bewijst maar weer eens dat vrouwen ongekend fascinerende wezens zijn. In Closer To You vind je maarliefst 230 portretten van één en dezelfde vrouw. Namelijk Krabbé’s eígen vrouw. Het boek is een ode aan de liefde en bovendien een opsteker voor elke vrouw: mannen die na al die jaren nog altijd het liefst naar hun eigen vrouw kijken, bestaan dus echt! Thank the Lord.

Eentonig om steeds maar naar portretten van dezelfde vrouw te kijken? Nope. Krabbé krijgt het voor elkaar om met slechts één muze een varierend werk neer te zetten. Door de vele stijlen en technieken, het samenkomen van heden en verleden en de talloze referenties, blijven de werken stuk voor stuk origineel en interessant om naar te kijken.

Closer To You verschijnt 25 februari ter gelegenheid van de gelijknamige expositie in de Kunsthal Rotterdam en kost 69.95 euro. De expositie loop je binnen voor 11 euro en duurt van 25 februari t/m 20 mei.

Dit boek in je winkelwagen? Klik hier!

Laatste nieuws