Help Mattijs van Bergen!

Lees ook


Modeliefhebbers opgelet, soms moeten we elkaar een handje helpen. En dat handje is nu heel hard nodig. Mattijs van Bergen vraagt ons om hulp, dus lees snel verder!

Van Bergen zou zijn nieuwe exclusieve collectie aanstaande zaterdag tijdens de London Fashionweek (!) presenteren, maar zijn sponsor haakte op het laatste moment af. Om de financiën alsnog rond te krijgen vraagt Van Bergen alle modeliefhebbers en creatieve geesten met spoed om een donatie. Alle beetjes helpen!

Niet geheel oninteressant: om de donateuren tegemoet te komen wordt er een uniek item uit de collectie verloot. Dus kijk wat je kan missen en stort!

Lees hieronder de persoonlijke oproep van Mattijs.

Beste mode liefhebbers,

Vijf jaar geleden begon ik met het nastreven van mijn jongensdroom: het ontwerpen van een eigen collectie. Om deze droom te verwezenlijken is meer nodig dan alleen een goed concept en mooie stukken; deze moet immers ook gepresenteerd worden aan een publiek door middel van een catwalk show en hier hangt een zeker prijskaartje aan. Nu is het zo dat veel gepassioneerde vrijwi…lligers en stagiairs achter mij staan om mij te ondersteunen, er zijn echter wel basiskosten die gedekt moeten worden.

Hiervoor had ik een sponsor gevonden, die mij zou helpen om aanstaande zaterdag mijn collectie te presenteren in LONDEN – sinds 2011 de modehoofdstad van de wereld – tijdens FASHIONWEEK. Dit zou een absolute mijlpaal betekenen voor zowel mijn carrière als voor mij persoonlijk. Alles was rond en met bloed, zweet en tranen is er tot diep in de nacht aan de collectie gewerkt om alles op tijd af te hebben. Alles leek ons voor de wind te gaan totdat..

Onze sponsor om 2 voor 12 afhaakte!

Omdat ik besloten had dat dit niet het einde hoefde te betekenen heb ik al het mogelijke gedaan om ervoor te zorgen dat de show door kon gaan. Helaas is de financiering nog steeds niet rond. Daarom zou ik graag een beroep willen doen op alle modeliefhebbers en creatieve geesten: jullie kunnen mij helpen om mijn collectie op een internationaal platform te presenteren door middel van een donatie.

Om jullie hiervoor te bedanken zou ik jullie graag een uniek item uit mijn collectie willen schenken. Alle kleding is handgemaakt van unieke stoffen en in elk stuk is veel liefde en toewijding gestopt. Help mij alstublieft mijn droom waar te maken, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn trouwe vrijwilligers die kosteloos hebben mee gewerkt om deze show tot een succes te maken. Het zou zo zonde zijn als al ons harde werk voor niets is geweest. Dus overweeg alstublieft om een donatie te doen, alles is meer dan welkom!

 Met een warme groet,

 Mattijs van Bergen.

 Uw bijdrage overmaken kan naar rekeningnummer ABN AMRO 56 00 35 152 tnv Mattijs van Bergen, Amsterdam. Vul uw adresgegevens en emailadres aub toe bij het overmaken, zodat ik u op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen

Laatste nieuws

Zie ook