Feestmake-up: all time classic

Trè chic: een porseleinen huidje, zwarte wimpers en intens rode lippen. 1) Moet je make-up veel uren draaien, investeer dan in een primer.

Trè chic: een porseleinen huidje, zwarte wimpers en intens rode lippen. Marie Claire geeft 10 DIY-tips voor een all time classic feestlook.   
1) Moet je make-up veel uren draaien, investeer dan in een primer. Je huid blijft gehydrateerd én vormt gelijk de perfecte basis voor je foundation. 
Lees ook: drie geweldige tips om je make-up tot in de kleine uurtjes mooi te houden >

2) De foundation is puur om je gezicht egaler te maken. Een dikke laag all over voegt niets toe en maakt je vooral niet mooier. Breng een longlasting foundation aan (Ageless Elixir 2 in 1 Foundation +Serum, €15,99 Max Factor) met je vingertoppen of met een foundation penseel.

3) Check of er geen foundation is opgehoopt op beruchte plekjes zoals neusvleugels, oren en wenkbrauwen.

4) Met een lippotlood kun je je lippen net iets voller, smaller of meer symmetrisch doen lijken. Kies een kleur die perfect matcht met de kleur van je lipstick en trek een lijn langs de bovenkant van je bovenlip.

5) Trek dan een lijn lang je onderlip en kleur de hele lip, en eventuele puntjes langs de contour die je hebt gemist, in.

6) Knalrood kun je preciezer aanbrengen met een kwastje dan met de stick zelf. Begin bij de buitenste hoek van de bovenlip en kleur de lip in tot het midden.

7) Doe de andere kant op precies dezelfde wijze.

8 ) Vul je onderlip in en druk je lippen zachtjes op elkaar om de kleur gelijkmatig te verdelen.

9) Dep je mond met een tissue en breng vervolgens nog een laagje aan.

10) Intens zwarte mascara op de wimpers maken het af.

Goed nieuws! Marie Claire mag in samenwerking met Max Factor 10x een Elixir-set weggeven. Lees hier wat je moet doen >

Laatste nieuws