Tv-tip: Op de cover op Holland Doc 24

Tijdschriftenliefhebbers opgelet! The September Issue Het belangrijkste modenummer van Vogue is The September Issue. Kutnijd of solidariteit Zijn wi

Lees ook

Tijdschriftenliefhebbers opgelet! Holland Doc 24 maakt ons namelijk erg gelukkig met een paar heel fijne magazinedocu’s (tussen 31 december en 6 januari). De toppers op een rij.

The September Issue
Het belangrijkste modenummer van Vogue is The September Issue. In deze film volg je Anna Wintour op de voet bij de totstandkoming van dit zenuwslopend dikke, maar immer prachtige nummer.

Kutnijd of solidariteit
Zijn wij vrouwen solidair als het gaat om mannen, werk, uiterlijk en moederschap? De vrouwen op de redactie van Top Santé (in 2008 opgeheven) proberen erachter te komen, en bekijken of we hierin verschillen met mannen.

Inside the Great Magazines
Irene Angelico en Abbey Jack Neidik nemen je mee behind the scenes bij bladen als Vanity Fair, Playboy en Time. Maar ook redelijk nieuwe spelers op de markt, zoals Wallpaper en Shift, komen aan bod. De belangrijkste vraag: wat is de invloed van magazines? Welke invloed had het magazine Rolling Stone bijvoorbeeld op de popmuziek en de Playboy op het vrouwbeeld?

Themaweek Op de cover is van 31 december t/m 6 januari. Check de website van Holland Doc 24 voor het volledige programma.

Laatste nieuws

Zie ook