Hotel Rotterdam – Wake Up In Art

Wibbine Kien Het kunstevenement Art Rotterdam vindt plaats van 9 t/m 12 februari.

Lees ook

Wibbine Kien

Het kunstevenement Art Rotterdam vindt plaats van 9 t/m 12 februari. Speciaal voor deze week wordt er Hotel Rotterdam Wake Up In Art georganiseerd. Oftewel: slapen tussen kunst. Je wil het!

Hotel Rotterdam is een tijdelijk hotel dat is opgezet door kunstenaars Judith van den Berg, Wibbine Kien en Frank Taal. Op in totaal vierentwintig adressen staan ateliers en huizen van Rotterdamse kunstenaars. Dat is eens een keer wat anders dan een saaie hotelkamer. En de kunstenaren verzorgen ook nog eens een overheerlijk ontbijtje voor je!

Slapen doe je o.a. bij:

Judith van den Berg
Judith is psychologe én kunstenares. Ze haalt haar inspiratie uit de alledaagse dingen van het leven: oogcontact, de afstand tussen mensen, aarzelingen en gewoonten. Ze maakt er verhalen van die ze weer uitwerkt in tekeningen, foto’s en animatie. Die nu de muren van jouw ‘kunsthotelkamer’ zullen sieren.

 

 

Hester Scheurwater
Hester kennen we van het project waarin ze zichzelf fotografeerde terwijl ze wijdbeens voor de spiegel stond. Een beetje shocking, maar wel met een interessante reden. “De zelfbeelden zijn mijn manier om te reageren op de valse beelden in de media.” Ze zat aan tafel bij o.a. DWDD en kreeg hierdoor meer naamsbekendheid. Durf jij tussen haar werk te slapen?

 

Anouk Griffioen
Anouk werkt altijd op canvas. In haar kunstwerken kom je verder vaak donkere kleuren, zwarte lijnen en een grote hoeveelheid witte ruimtes tegen. Meestal beeldt Anouk vrouwen uit met een grote emotie, zoals angst, frustratie, pijn of eenzaamheid. Een vrouw met talent, want haar werk verscheen o.a. in Glamcult Magazine en op de Arnhem Mode Biennale.

Op de website van Wake Up In Art kun je nu een overnachting boeken. Voor twee personen betaal je € 60,- per nacht, inclusief het ontbijt. Bij wie je komt te slapen is bij het boeken een verrassing: je hoort pas bij wie je slaapt als je hebt betaald.

Laatste nieuws

Zie ook