TV-tip: Pan Am

Pan Am is de soapie versie van Mad Men en speelt zich af in de jaren 60.

Lees ook

Pan Am is de soapie versie van Mad Men en speelt zich af in de jaren 60. Het is al een grote hit in Amerika en nu mogen ook wij blij zijn, want vanavond is de eerste aflevering te zien op Net 5.

Pan Am is alles wat een goede vrouwenserie moet hebben: prachtige styling, liefde (én intriges), spannende ontdekkingen en een goede cast. De vier jonge Pan Am-stewardessen Maggie (Christina Ricci), Kate (Kelli Garner), Laura (Margot Robbie) en Colette (Karine Vanasse) vliegen de hele wereld over. Pan American Airlines heeft nogal status, want de piloten worden gezien als helden en de stewardessen als begeerlijke, bloedmooie en intelligente vrouwen. Zo is er Maggie, een heuse rebel die het niet zo nauw neemt met regels. En neem Kate. Ze is het spuugzat steeds in de schaduw van haar zusje Laura te staan en besluit het roer om te gooien. Al snel volgt Laura haar, nadat ze haar verloofde voor het altaar heeft laten staan (oei…). Dan heb je nog Franse schone Colette, die besluit dat ze meer avontuur in haar leven wil.

Elke aflevering begint met het eind en gaande weg kom je erachter wat er precies is gebeurd. En dat is wat het extra verleidelijk maakt te blijven kijken. Verwacht geen maatschappelijke diepgang als bij Mad Men, maar een portie Greys Anatomy qua verhaallijn, maar dan in de lucht en met fashion in plaats van dokters. Nouja, je moet gewoon gaan kijken.

Pan Am is vanavond om 21:25 te zien op Net 5.

Laatste nieuws

Zie ook