Feestmake-up: glamourous

Borreltje hier, etentje daar… het is december! En ben je geslaagd voor de perfecte LBD, dan is glamourous make-up het enige wat je nog nodig hebt. Marie Claire geeft 3 DIY-tips om je make-up tot in de kleine uurtjes mooi te houden. Fix Up, Look Sharp.

1) Schone start: de basis is een grondig gereinigd gezicht. Gooi er een scrubje tegenaan en breng daarna een intensief hydraterende dagcrème aan.

2) Fake lashes doen het ook altijd goed op een feestje. Het is een precisiewerkje om ze aan te brengen – vaste hand, veel geduld – maar dan heb je ook wat. Beautyredacteur Maroesja ondergaat deze maand een wimperextensions-behandeling van Bodyfix. Nieuwsgierig? Lees het in het januarinummer van Marie Claire.

3) Je complete make-up garderobe krijg je natuurlijk met geen mogelijkheid in dat ienieminie-avondtasje. Maar stel dat er later iets moet worden bijgewerkt? Hier heb je het meest aan:
– Favoriete lipstick of –gloss.
– Een eyelinerstiftje neemt weinig ruimte in, maar een strak lijntje kan voor je oogopslag een verschil van dag en nacht betekenen.
– Een verhelderende concealer want dit is wel heel compact en multifunctioneel.

Ook het proberen waard: blauwe make-up >

Laatste nieuws