Expo: The Pop-Up Generation

In samenwerking met het Moti Museum presenteert trendforecaster Lidewij Edelkoort The Pop-Up Generation, Design Between Dimensions.

Lees ook

In samenwerking met het Moti Museum presenteert trendforecaster Lidewij Edelkoort The Pop-Up Generation, Design Between Dimensions. Een tentoonstelling waarin zij laat zien dat wij ons steeds tussen twee dimensies bevinden: 2D en 3D.

Lidewij schakelde een tal aan jonge kunstenaars (o.a. Kiki van Eijk, Niels Hoebers, Caroline Wilcke) in om de ontwikkelingen op het gebied van design, mode, kunst, fotografie en architectuur te laten zien. Maar wat is het pop-up fenomeen nou eigenlijk? Neem een meubel dat plat wordt geleverd. Zodra je het in elkaar gaat zetten ontstaat er opeens een 3D-stuk. Die wisselwerking tussen 2D en 3D is precies wat The Pop-Up Generation laat zien. Maar ook tussen analoog en digitaal, wetenschap en kunst en natuur en technologie. Tijdens de expo zie je o.a. films, computerprogramma’s die boeken tot leven brengen en multimedia-installaties.

The Pop-Up Generation, Design Between Dimensions is te zien t/m 12 april.

Laatste nieuws

Zie ook