Masterclass: blauwe make-up

Van Jason Wu's inktblauwe en Cacharel's pauwblauwe oogleden tot de classy navy nagels bij Alexis Mabille. 1) Navy nagellak in de pocket?

Lees ook

Van Jason Wu’s inktblauwe en Cacharel’s pauwblauwe oogleden tot de classy navy nagels bij Alexis Mabille…. Voor het nieuwe zwart mag je ons s’nachts wakker maken. Marie Claire geeft 4 DIY-tips:

1) Navy nagellak in de pocket? lak ook de bovenkant van je nagels mee (ja, dat dunne randje).  Ook fijn: shop hier de chique nagellak van Chanel.2) Make-up artist Pat McGrath: probeer ook een smokey eye met wat nachtblauw over het midden van je ooglid. Ook subtiel: breng met een vochtig penseel een toefje blauw aan in je binnenste ooghoek of trek een dun lijntje blauwe eyeliner bij je buitenste ooghoek. 
Marie Claire legt stap voor stap uit hoe je smokey eyes aanbrengt >

2) Make-upartist Diane Kendal: Bij Jason Wu brachten we goudpigmenten aan over het ooglid en in de binnenste hoekjes voor een toefje barok. Bonus: de sexy, diepe oogopslag.

3) Het proberen waard: mix verschillende tinten diepblauwe oogschaduw voor een extra dimensie. Beter van niet: felle en helderblauwe accenten toevoegen. Houd het op nachtblauw, dan blijft het chic.

4) Waar te koop? de diepste, rijkste blauwschakeringen à la de winterlooks van Yves Saint Laurent, Guerlain en Chanel scoor je on a budget bij Gosh, Catrice en Essence. Heel fijn.

Laatste nieuws

Zie ook