Boekentip: Wat wil de vrouw?

Lees ook

Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind schreven eerst het boek Wat wil de man?, wat een heuse bestseller werd. Nu vonden ze het tijd om het eens van een andere kant te bekijken met Wat wil de vrouw? Een boek dat mannen op een tactische manier leert hoe ze met ons vrouwen moeten omgaan.

Dat Mirjam en Femmetje een goed gevoel voor humor hebben en de man willen geven wat hij nodig heeft, is al duidelijk in de inleiding van het boek. Zo vertellen de dames dat ze bewust hebben gekozen voor een genummerde inhoudsopgave, zodat de man direct kan navigeren naar de vraag die hem bezighoudt en ook zijn de vragen nog eens onderverdeeld in overzichtelijke thema’s, om het hem zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo krijgt de man een minicursus in het versieren van een vrouw: “Staar, terwijl je met haar staat te babbelen, onder geen beding naar andere chicks, zelfs niet als je met een B’tje staat te praten en er een A’tje voorbij loopt”, leert hij wat ze wel of niet lekker vindt in bed: “Neem de tijd!”, maar ook hoe hij ervoor zorgt dat ze zich mooi voelt: “Een vrouw een compliment geven is helemaal niet moeilijk en is bovendien ontzettend lonend. Want een blije vrouw = geen gezeik.”

Kortom, Wat wil de vrouw? is een boek dat thuis hoort in de bibliotheek van iedere man die meer grip wil krijgen op het andere geslacht.

Laatste nieuws

Zie ook