Shoptip: Flavourites Live

Je kent vast de website Flavourites. Koop hier interieurspullen als kussens van Designers Eye, pannen van Black Pottery of dekbedovertrekken van Mrs

Lees ook

Je kent vast de website Flavourites.nl waar je wordt doorgelinkt naar vele fijne webshops. Voor één keer dit jaar gaat Flavourites over naar live shoppen in grote fabriekshal De Overkant in Amsterdam. Ruim honderdzestig webshops strijken van 18 t/m 20 november neer in Amsterdam-Noord. Wat worden de highlights?

Kaky.nl
Koop hier interieurspullen als kussens van Designers Eye, pannen van Black Pottery of dekbedovertrekken van Mrs Me.

Chocostar.nl
Deze webshop is net geopend en nu al kun je bij de stand je eigen favoriete chocolade maken met keuze uit verschillende smaken en extra’s. Klein minpuntje, je kunt het niet gelijk mee naar huis nemen, maar het wordt naar je huis opgestuurd.

Designer-United.com
Hier kun je naast fijne winterkleding ook kans maken op € 200,- shoptegoed. Wat je moet doen? Ga op de foto voor de best dressedcompetitie!

En er is meer! Ga aan de slag met cupcakes, sieraden en woonaccessoires en sessies in het teken van inspiratie, balans en social media

De kaarten zijn te koop op de website van Flavourites. Koop je nu nog je kaart dan betaal je €10,- anders betaal je aan de deur €12,50.

Tip: Neem cash + je pinpas mee. Je kunt namelijk niet bij elke shop met pin betalen.

Laatste nieuws

Zie ook