Albumtip: Wannabeastar – Wannabeanalbum

Rock ’n roll performer Wannabeastar, ook wel bekend als Jojanneke van der Veer, brengt vandaag haar album Wannabeanalbum uit.

Lees ook

Rock ’n roll performer Wannabeastar, ook wel bekend als Jojanneke van der Veer, brengt vandaag haar album Wannabeanalbum uit. Wij zijn om!

Wannabeastar is een veelgevraagd vrouwelijke dj in de Nederlandse clubscene. Nu werd het tijd voor een eigen album en samen met Aka Simon Little schreef ze teksten en componeerde ze een album vol met punk-rock, disco en electroinvloeden. Ook de zang is van haarzelf en dus kunnen we zeggen: een veelzijdige vrouw die veel in haar mars heeft. En zo zingt ze zelf ook: “I’m an ambitious girl.” En er is nog meer: naast haar beroep als dj is ze de muze van mode-ontwerper Bas Kosters heeft ze samen met collega-dj Femke Dekker het Fur Free Fashion label.

Mooi gebaar: ze bedankt haar dochtertje Beer voor het out of the box denken, haar moeder voor het hilarisch zijn, haar vader voor zijn intelligentie en haar zus en familie for being ther.

Nieuwsgierig geworden naar het album? Je kunt het album hier kopen en je kunt het ook beluisteren op de luisterpaal van 3VOOR12.

Laatste nieuws

Zie ook