Hotspot: In de Olie

Hotspot: In de Olie

Loopt het water je in de mond als je denkt aan de Mediterrane keuken? Schuif dan snel aan tafel bij hotspot In de Olie. Het nieuwe café-restaurant is gevestigd tussen de Ceintuurbaan en de Wibautstraat en zeker de moeite waard!

Sing Sing, Bond en uber hotspot Chocolate Bar staan al op de naam van het succesvolle duo Eduard van Zomeren & Nicole Disbergen. Het tweetal weet van wanten en dus was het alweer tijd voor een nieuw concept: In de Olie. Een warm en Oosters restaurant gelegen in Amsterdam. Eduard: “In de Olie is een grote huiskamer met eerlijk eten, mi casa es su casa is dan ook het motto.”

Bijna al het Mediterrane eten dat je kunt bedenken vind je er. Op het menu staan fingerfood en tapas als gemarineerde pulpo (inktvis), gerijpte manchego en jamon iberico. Maar je kunt ook gaan voor een tajine met lamsvlees of kruidige couscous met kip. De producten komen allemaal van leveranciers rondom de Middellandse Zee en zijn divers én vers!

Ga je op donderdag of vrijdag? Dan wordt er tussen 17:00 en 19:00 relaxte muziek gedraaid door een dj. Ga je fijn op zondagmiddag? Dan is er het concept Tapas & Tunes met live-optredens rond borreltijd. En oja, er is ook nog eens wifi aanwezig!

In de Olie is van dinsdag t/m zondag geopend.