Uitgaanstip: Midzomernachtfeest Spijkers en Spijkers

Zo koop je kaarten! Het feest op 23 september begint om 20:00 uur en een kaartje kost €50,- (inclusief hapjes en drankjes).

Lees ook

Tot 16 oktober kun je in het Museum voor de Moderne Kunsten in Arnhem naar de expo The mirror has two faces, ten years Spijkers en Spijkers. Er wordt bovendien een fijn midzomernacht-modefeestje georganiseerd!

Midzomernachtfeest Spijkers en Spijkers
Ter ere van de tentoonstelling organiseert het MMKA op 23 september een zomernachtfeest, waar de spring/summer collectie 2012 van Spijkers en Spijkers te zien is. Het thema van de collectie is Duizend en één nacht en eenmaal binnen wordt je dan meegevoerd door zinderende Oosterse sferen.Zo koop je kaarten!
Het feest op 23 september begint om 20:00 uur en een kaartje kost €50,- (inclusief hapjes en drankjes). Je kunt de kaarten bestellen op [email protected] onder vermelding van ‘Spijkers en Spijkers feest’, plus je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt ook bellen naar 026-3775301. De verkoop sluit op 20 september en wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!Over de tentoonstelling The mirror has two faces
De tentoonstelling zelf is natuurlijk ook bijzonder. Je krijgt niet alleen de collecties te zien van Spijkers en Spijkers, maar je neemt ook een kijkje achter de schermen en maakt een reis langs hun ideeën, gedachten en grote voorbeelden. Je ziet duidelijk de invloed van muzen als Scarlett O’Hara (hoofdpersonage uit Gone with the wind) en Dora Maar (de minnares van Picasso).

De tentoonstelling The Mirror has Two Faces, ten years Spijkers en Spijkers is te zien tot 16 oktober.

Laatste nieuws

Zie ook