Winnares MC Starters Award is Bahareh van Kiss & Tell!

Bahareh Panjeh Shahi is de winnares van de Marie Claire Starters Award. Kiss & Tell is een bedrijf dat fashionable zijden jurkjes maakt op een eerlij

Lees ook

Bahareh Panjeh Shahi is de winnares van de Marie Claire Starters Award. Met haar businessplan Kiss & Tell wint zij het starterskapitaal van 5.000 euro.

Kiss & Tell is een bedrijf dat fashionable zijden jurkjes maakt op een eerlijke en duurzame manier. Bahareh laat met haar passie en enthousiasme zien dat duurzaamheid & fair trade heel goed samen gaan met fashion & style.

Tijdens haar rondreis door India kwam ze in contact met lokale boeren en wevers die zijde produceren zonder pesticiden en chemicaliën en de zijderupsen niet worden gedood, maar juist de kans krijgen te ontpoppen tot vlinder. Zij wist met haar concept de Marie Claire lezeressen zo te overtuigen dat zij vanavond is benoemd tot de winnares van de Marie Claire Starters Award 2011.

Naast het starterskapitaal, wint Bahareh ook een jaar lang rijden in een SMART, een campagne in Marie Claire, een persoonlijke masterclass ondernemen en een jaar lang schoenen van Clarks! Ben je nieuwsgierig geworden naar het bedrijf Kiss & Tell van Bahareh? Klik dan snel hier.

Binnenkort hoor je meer over deze fantastische avond!

Laatste nieuws

Zie ook