Mooie expo! Fashion: Home is the skin we live in

In het Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam is de nieuwe expositie Fashion: Home is the skin we live in te zien. Iris van Daalen – Graphical Hai

Lees ook

In het Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam is de nieuwe expositie Fashion: Home is the skin we live in te zien. De expo is opgezet door Daniëlle Kempen (studente aan het Amsterdam Fashion Institute) in samenwerking met ander jong talent.

De expo verbindt het werk van in totaal tien opkomende en nieuwe modetalenten: Stella Teunissen, Iris van Daalen, Jelske Peterson, Ellis Droog, Chloe Pouzoulet, Jasmijn Wester, Anne-Marie Geurink, Bagism, Tony Marcus Sacharias en Sophie van der Perre.

Iris van Daalen – Graphical Hair Fandiademe

Het thema van de expo is the human body. Verschillende kenmerken van het menselijk lichaam worden in producten of fotografie vertaald naar mode en design. Denk aan: een sieradencollectie gebaseerd op haar (door Iris van Daalen) of de imperfectie van het lichaam (door Tony Marcus Sacharias) uitgebeeld in kleding. Een bijzondere, originele expo met veel talent.

Tony Marcus Sacharias – Imperfect Aesthetics  De expositie is te zien t/m 7 december in het Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam. Klik hier voor meer info.

Laatste nieuws

Zie ook