Weekendtip: Eindfeest Magneet Festival

Het Magneet Festival is al drie weken flink aan de gang. Zaterdag 10 september Op deze avond slaat de Nederlandse house scene de handen ineen. Zonda

Lees ook

Het Magneet Festival is al drie weken flink aan de gang. In Amsterdam-Oost sluiten ze dit weekend groots af.

Het festival is geïnspireerd op het Amerikaanse kunstfestival Burning Man, en het eerste co-creatieve festival van Nederland. Het idee: de bezoeker mocht de afgelopen weken zelf een bijdrage leveren. Leuke ideeën kregen daadwerkelijk een plekje op het program. Voor dit laatste weekend is de programmering inmiddels bekend. Nog geen tijd gehad/genomen om een kijkje te nemen? Nu kan het nog!Vrijdag 9 september

De Infaders vieren hun 1-jarig jubileum in de hippe Willy Wodkabar. De band maakt beruchte metro rave, en bestaat uit een groep Amsterdamse vrienden die zich daarnaast graag te buiten gaan aan flash mobs, breaks in geluid en dans én meer rariteiten.

Zaterdag 10 september
Op deze avond slaat de Nederlandse house scene de handen ineen. Chateau Techno, Bar 27 en Plak geven je underground muziek van Amsterdamse bodem.

Zondag 11 september
Zondag is dan toch echt de laatste dag . Bij volle maan laten bands en dj’s zich nog even horen en wordt een groot houten object ritueel verbrand. En dan wachten tot volgend jaar!

9, 10 en 11 september op IJdijk 10 in Amsterdam Oost
Klik hier voor meer info

Laatste nieuws

Zie ook