Beautytip: Bobbi Brown make-up lessons

Make-uppen in vijf minuten en er uitzien alsof je door een visagist bent opgemaakt? 10-stappenplan Bobbi Brown heeft acht verschillende workshops ont

Make-uppen in vijf minuten en er uitzien alsof je door een visagist bent opgemaakt? Het kan! Tenminste, als we Bobbi Brown mogen geloven. All you need is een beetje kennis en de juiste producten, aldus de beauty goeroe.

10-stappenplan
Bobbi Brown heeft acht verschillende workshops ontwikkeld om de visagist in je naar boven te halen. Van Instant Pretty in 5 minuten tot een Pretty Powerful Make-up Lesson in 45 minuten – dat gebaseerd is op Bobbi’s inmiddels beroemde 10-stappenplan.

Face-chart
Elke 1-op-1 les wordt gegeven door een ervaren Bobbi Brown make-up artist. Na de workshop krijg je een persoonlijke face-chart (een grafische weergave van de make-upzones van je gezicht) mee naar huis, zodat je de look ook thuis kunt nabootsen.

Bobbi Brown studio’s
Geef je op bij de locatie van je keuze. Vanaf september kun je de make-up lessons volgen bij de Bobbi Brown studio’s in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en in de Douglas in Amsterdam, Rotterdam, Laren en Maastricht.

Laatste nieuws