Fijn boekje: Enjoy – tips voor ladies nights & weekends

Tja. 1. Ze zijn prachtig om naar te kijken, maar nog lekkerder om op te eten: de cupcakes van

Lees ook

Tja. Sommige dingen zijn gewoon leuker met vrouwen. In de gids Enjoy – tips voor ladies nights & weekends vind je leuke tips en adressen voor ultrafijne dagjes uit. Onze persoonlijke top 3:

1. Workshop cupcakes bakken
Ze zijn prachtig om naar te kijken, maar nog lekkerder om op te eten: de cupcakes van Alice in Cakeland. En na de workshop van eigenaresse Rebecca kun je de schattige gebakjes ook zelf thuis maken. Leef je uit met heerlijke icing toppings, hagelslag, glitters en marsepein.

2. Organiseer een kledingruilparty
Al je geld uitgegeven aan je vakantie? Laat iedereen zijn afdankertjes meenemen en ga kleding ruilen. Want jouw miskoop is misschien wel een musthave voor een ander. De regels zijn simpel. Het eerste uur is alleen om rond te kijken. Vervolgens heeft iedereen de tijd om haar favoriete items te passen. Heeft iedereen zijn keuze gemaakt? Dan is het tijd voor de veiling. Moge het beste bod winnen!

3. Dagje spa
Neem jezelf én je overwerkte vriendinnen mee naar de spa. Laat je van top-tot-teen scrubben in de hammam of kom tot rust in de Finse sauna. En sluit de dag af met een diner for two in het loungerestaurant.

Laatste nieuws

Zie ook