Tips voor een rainy day

Als we naar de weersverwachting voor dit weekend kijken (regen, regen en nog eens regen) lijkt het alsof Moeder Natuur de zomer dit jaar overslaat.

Lees ook

Als we naar de weersverwachting voor dit weekend kijken (regen, regen en nog eens regen) lijkt het alsof Moeder Natuur de zomer dit jaar overslaat. Maar laat je welverdiende vrije weekend niet in het water vallen. Speciaal voor dit soort dagen heeft Mo’Media het handige boekje Enjoy – rainy days in Nederland gemaakt. Wij tippen de leukste things to do tijdens een druilerige zondagmiddag.

1. Boek een wellnessweekend
Regen kan ook heel gezellig zijn. Bijvoorbeeld als je hoog en droog op een massagetafel in Noordzee Hotel & Spa in Cadzand-Bad ligt. Kijk een film met je lief in de biosauna of drijf tot je lichaam ervan gaat rimpelen in het stoombad. Ook leuk: de suite met een bad op pootjes in de kamer.

2. Workshop bonbons proeven
Geen beter excuus om een reep hazelnootchocolade te verorberen dan wanneer de regen met bakken uit de hemel stort. Maar veel gezelliger – en lekkerder – is nieuwe bonbons ontdekken met je vriendinnen. Bij Unlimited Delicious in Amsterdam maak je kennis met de bijzondere vullingen sereh, catalaanse crèmes en dragon-zeezout. Al vanaf €9,50 per persoon. Iemand moet het doen, toch?

3. Maak je eigen gezichtsmasker
Heb je zin om thuis te cocoonen? Geef jezelf een facial met huis-, tuin- en keukenproducten. Goedkoop én puur natuur. Mix een kom volle yoghurt met een theelepel honing. Masseer het masker zachtjes in en laat het 15 minuten intrekken. Geschikt voor alle huidtypes!

Enjoy – rainy days in Nederland kun je hier bestellen.

Laatste nieuws

Zie ook