Privéconcert Krystl in Hoofddorp

Vanuit een kleurrijke camper zong Nederlandse singer-songwriter Krystl de redactie vanmiddag toe. Je bent één van de gezichten van de WE fashion camp

Privéconcert Krystl in Hoofddorp

Vanuit een kleurrijke camper zong Nederlandse singer-songwriter Krystl de redactie vanmiddag toe. Als het nieuwe gezicht van WE Fashion tourde ze vandaag door het hele land om de campagne WE (Real People) en haar muziek onder de aandacht te brengen. Na afloop van haar miniconcert stelde we Neerlands nieuwste rijzende ster nog wat vragen.

Je bent één van de gezichten van de WE fashion campagne. Waarom ben je deze samenwerking aangegaan?Het was natuurlijk al een enorme eer dat ik gevraagd ben, ik bedoel: er bestaan zat leuke mensen. Hoewel ik niet iemand ben die de laatste trends volgt, vind ik het wel belangrijk om er goed uit te zien. Zeker als ik op het podium sta. In dat opzicht past WE erg goed bij me.

Wat draag je on stage?Een kleurrijk jasje met daaronder bijvoorbeeld een shortje, om het geheel wat chiquer en sexier te maken. Met hakken kan ik niet zo goed overweg, maar omdat het er goed uitziet op het podium trek ik ze toch altijd aan. Veel oefening baart (hopelijk) kunst.

Je debuutalbum Rolling dat begin mei uitkwam, krijgt lovende kritieken. What’s next?Ik heb zoveel energie om weer iets nieuws te gaan doen en dat gaat dan ook gebeuren! Volgende maand wil ik beginnen aan een nieuw album. In mijn hoofd heb ik al verschillende nieuwe melodieën bedacht.

Wat was je gaafste optreden ooit?Vorige week stond ik vier keer in het voorprogramma van Marco Borsato in het GelreDome. We hebben zelfs een nummer samen gezongen. Het was enorm bijzonder om mee te maken, er waren zoveel mensen. We hebben super geknald met z’n allen!